Lesgevers musical

Annelies Spanoghe
De zanglessen, toneel en musicaldans zullen gegeven worden door Annelies. Wil je meer over haar weten? Klik hier

______________________________________________________________________

Christophe Coenegrachts
christophe3
Kristof Christophe Coenegrachts studeerde in 2004 af aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel (Musicalafdeling).
Na zijn musicalopleiding sloeg Coenegrachts rollen aan de haak in de VTM-soap Wittekerke (Fre) en de musicals Dracula en Peter Pan. In Kuifje en de Zonnetempel speelde hij Igor, de begeleider van Bianca Castafiore, en was daarnaast ook de vervanger (Kuifje zelf) van de hoofdrolspeler Jelle Cleymans. Daarnaast speelde hij ook nog mee in de musicals Suske en Wiske (vervanger Suske), Oliver en Dora (Diego).

Verder geeft de gepassioneerde zanger en musicalartiest ook musicallessen op diverse scholen. Je kan hem hier aan het werk zien als Kuifje in de gelijknamige musical.

Onlangs schitterde Christophe op het podium van Belle & The Beast en Sneeuwwitje
_____________________________________________________________________

Leendert De Vis

Leendert De Vis is afgestudeerd in 2009 aan de musicalafdeling van het Koninklijk Conservatorium te Brussel als “meester in de dramatische kunsten”. Leendert heeft ondertussen op heel wat musicalpodia gestaan, waaronder The Sound of Music (Rolf), Dans der Vampieren (understudy Alfred en Zangensemble), Lelies (Jean Bilodeau waarvoor hij de Vlaamse musicalprijs voor Beste Mannelijke Bijrol won), Alice in Wonderland met K3 en West Side Story (Tony). In 2012 kreeg hij de hoofdrol te pakkLeendert De Vis BEN Xen in een grote productie en speelde de rol van BEN X.

In 2011 was het TV-debuut van Leendert een feit waar hij de rol van Max vertolkte in de populaire TV-serie Thuis.

Wil je Leendert op dit moment aan het werk zien, dan kan dat o.a. in de kindertheatervoorstelling Feest, van het overbekende duo Nellie & Cezar. Hierin vertolkt Leendert de rol van Cezar, de kikker. Hiermee gaat hij op tournee door heel Vlaanderen.
Samen met Christophe was Leendert onlangs te zien op het podium van de musical Belle & The Beast.

______________________________________________________________________

Lokke Dieltiens

Lokke Dieltiens behaalde in 2004 het diploma ‘meester in de woordkunst’ aan het conservatorium in Brussel. Ze was o.a. te zien in de musicals: Mamma Mia, Holiday love show, I love you, you’re perfect, now change , Suske en Wiske: De circusbaron, Nette en Korneel: Feest! en Staartje GROTE circusavontuur. Lokke

In 2005 werd ze genomineerd voor de Vlaamse musicalprijzen in de categorie: aanstormend talent. Op dit moment zingt ze vooral mee met Scala en heeft ze de leiding over de choreografieën en staging van de zangeressen. In 2010 beëindigde ze met succes haar specifieke lerarenopleiding aan het conservatorium in Antwerpen. Sinds september 2011 staat ze in voor de wekelijkse repetities van de kinderkoren van Scala: Scaletta en Toontje Hoger. Samen met de kinderen maakte ze oa. de musicals ‘Spookie’, ‘Het meisje met de zwavelstokjes’ en ‘LOL’

______________________________________________________________________

Eline Leysen

Eline Elinestudeerde de opleiding piano aan het Lemmensinstituut. Ze is lesgeefster piano en neemt deel als zangeres bij het bekende koor Scala. Tijdens The Night of the Proms 2015 kon je haar bewonderen als de pianiste aan de witte vleugelpiano tijdens de optredens van Scala. Eline zal tijdens de zomerstage de pianobegeleiding doen tijdens zowel de dans- als musicalstukken.

 

_______________________________________________________________________

Elodie Botte (Musical)

Elodie heeft op jonge leeftijd woordkunstdrama gestudeerd aan de Pikoh te Hasselt. Daarnaast heeft ze ook jarenlang ervaring opgedaan aan de muziekacademie waar ze piano leerde en zat ze in een koor. Na haar middelbaar studeerde ze een 7e jaar musical aan de kunsthumaniora in Antwerpen om vervolgens musical te sturen aan het Koninklijk Conservatorium te Brussel.

Ook Elodie heeft heel wat ervaringen opgedaan op het grote podium, met name door haar deelname aan de musical Oliver en zingt ze mee in het bekende koor Scala en Brides of Lucifer. Daarnaast heeft ze ook heel wat ervaring als coach waaronder bij Villa Basta waar ze eveneens musicalworkshops geeft en zal ze binnenkort een diploma bachelor lager onderwijs op zak hebben.

Met andere woorden is Elodie een echt muzikaal talent en wil ze onze jonge deelnemers begeleiden in hun ontwikkelingen in muziek en toneel.

_______________________________________________________________________

Zoë Guisson (Musical & Dans)

Dit is Zoë Guisson, 19 jaar oud en wonende te Amsterdam.
Tijdens haar middelbaar studeerde ze 2 jaar de richting Dans aan de topsportschool Hasselt en 4 jaar de richting Woord Kunst Drama aan de kunsthumaniora in Hasselt.
Momenteel doet ze een 4 jarige Bachelor opleiding Musical/Dans en Bachelor Docent Dans aan de Lucia Marthas Institute For Performing Arts in Amsterdam. Hier danst ze 24 uur per week, zowel Ballet, Modern, Horton, Jazz lessen als Tap, Latin & Musicaltheatrelessen. In het weekend geeft ze ook nog 4 uur dansles in België.
Haar leuze: “Ik zou dit allemaal niet aankunnen als ik niet zoveel van mijn passie zou houden. Een danseres zijn is niet zomaar een beroep, het is een levensstijl. And I love it ;)”
Je kan haar misschien herkennen van een aflevering van Ghost Rockers of K3 Dansstudio. In Nederland heeft ze al heel wat grote stages achter te rug, bv Danseres in de opening van de Musical Gala Awards (uitgezonden op npo1), Danseres bij Oliver Heldens op festival The Flying Dutch, Swing bij the Christmas Show in Ziggo Dome Amsterdam,… . Voor de eindshow van haar school heeft ze al samengewerkt met verschillende internationale choreografen zoals Anthony Burrell (choreograaf en danser bij oa Beyonce, Mariah Carey, ..), Marcus Jarell Willis (Alvin Ailey), Chrissy Whitehead (Broadway : Fosse, A Chorus Line, Cats,..), maar ook choreografen zoals Laurent Flament, Roy Julen, Vincent Vianen,… .

___________________________________________________________________________

Tine Priem
TineTine6

TiTine9ne was al van jongs af aan bezig met wat haar passie en beroep zou worden. Als jong meisje volgde ze op de muziekacademie diverse disciplines waaronder acteerlessen, piano, dans en zang. Een aantal jaren later, in het middelbaar studeerde ze woordkunst- drama aan de kunsthumaniora te Gent (2004-2006).

Nu is Tine afgestudeerd als Professionele Bachelor Musical aan het Conservatorium te Brussel (2007-2011). Daar heeft ze tal van musicalproducties gedaan waaronder : Sweeney Todd, Moulin Rouge, Charlie Brown, Into the Woods,….
Momenteel legt Tine zich volledig toe op het theater en muziektheater. Daarnaast geeft ze les in Woord te Zaventem en zingt ze samen met Annelies in het meisjeskoor Scala.

Vandaag is Tine dagelijks te bewonderen op het televisiescherm en speelt ze de rol van Tamara in Thuis.

 

Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: