Organisatie

“Wij zijn 2 vriendinnen met een gemeenschappelijke passie: muziek. Tijdens één van onze teSTARS_26082016_0768lefoontjes vertelde Annelies me dat ze ervan droomde om iets met musical te gaan doen. Stages, workshops geven, .. Maar er ontbrak nog iemand die samen met haar deze droom wilde waarmaken. Ik werd erg enthousiast van dit idee want dansen en alles daar rond was en is heel mijn leven. Op die avond besloten we om onze hoofden bijeen te steken om een concept uit te werken. Hieruit ontstond Stars on Stage! 

Geniet met ons mee! “

Lieve groetjes, 

Annelies en Astrid

 

____________________________________________________

“Adembenemend, persoonlijk, intrigerend, passioneel & integer. Dit zijn de ingrediënten die een dans op haar hoogste niveau brengen.”

Astrid BastiaensOp haar zesde kreeg Astrid het boek ‘Tiny op ballet’ cadeau. Elke dag opnieuw keek ze naar de mooie prentjes in het boek en probeerde de dansfiguren thuis in de living na te doen.

Maar daar bleef het niet bij en ze liet haar droom in vervulling gaan: niet veel later schreef ze zich in voor een reeks balletlessen bij Capriccio in Genk.

Na een aantal jaren aan de ballet barre, werd het tijd voor iets nieuws, iets energieker: Jazz-dance! Tot op heden heeft ze nog steeds de dansmicrobe te pakken. Daarbij werd het pakket uitgebreid naar moderne dans en hiphop. Dat volgt ze bij de danscompagnie Upstage People in Genk en volgt ze ook cursussen in Leuven.

dance-12

Op haar 23e was het tijd voor een nieuwe uitdaging op dansgebied: stijldansen. En ja hoor, het werd een uitdaging: na een aantal jaren op elkaars tenen staan, een groot aantal blauwe plekken en veel gevloek, bleek dit toch wel een belangrijk plaatsje in haar leven in te nemen. Ze nam een aantal jaar deel aan het demoteam Fiestango onder leiding van Marga Wouters, wereldkampioen Argentijnse tango.

Deze passionele Argentijnse dans en een mix van vurige latindansen (bachata, rumba, salsa) houden haar volledig in de ban. De kennis en ervaring die ze heeft opgedaan tijdens haar dynamische en dansrijke jaren, wil ze graag delen met jongens en meisjes die een zelfde dansdroom najagen. Bij Stars on Stage neemt ze de organisatorische leiding op zich en is ze choreografe dans.

 

_________________________________________________________________

 

“Als ik op een podium sta voel ik me goed, en kan ik mij volledig uitleven. Ik word als het ware even losgerukt van de realiteit. En vind het fantastisch om me te verdiepen in een personage, en iemand anders te mogen zijn.”


Annelies SpanogheVan jongs af aan was Annelies al gefascineerd door zang en dans. Na het zien van de musical Les Misérables was ze ervan overtuigd dat dit haar droom was en dat ze hierin professioneel wilde verder gaan. Ze startte de musicalopleiding aan het  Koninklijk Conservatorium te Brussel en studeerde met onderscheiding af in 2010. Tijdens haar opleiding deed zij ervaring op in diverse musicals en theaterstukken zoals ‘Rent’, waar zij de rol van Maureen vertolkte en ‘Into the woods’ voor de rol van de heks. In ‘Who’s afraid of Virginia Woolf’, vertolkte ze de rol van Martha.  En nog meer producties zoals ‘Little shop of horrors’, ‘Lucky stiff’, ‘Liaissons dangereuses’… Sinds april 2010 was ze gedurende 1,5 jaar wekelijks te zien in de Viage Musicaldinnershow te Brussel waar ze deel uitmaakte van het ensemble en understudy was van de 2 vrouwelijke hoofdrollen. Daarnaast had ze ook een rol in ‘Het laatste feest’, een muziektheatervoorstelling bij Ensemble Leporello.

 

134239_472625356532_2707105_o
In 2011 stond Annelies op de planken van de Capitole te Gent en de Stadsschouwburg van Antwerpen als lid van het ensemble in de musical Oliver! Ook is ze sinds enkele jaren actief als professionele zangeres bij het meisjeskoor Scala en Kolacny Brothers. Waar ze onder meer opgetreden heeft in verschillende steden zoals  New York, Washington, Montreal, Londen, Madrid, München, Berlijn, Stuttgart, Milaan, Rome, Dublin… Op vlak van TV was ze te zien in de videoclip ‘ Vanbinnen’ van Clouseau, Wittekerke en Aspe, Ook vertolkte ze in 2011 de gastrol van Charlotte in de VTM serie Familie.
Daarnaast geeft Annelies al jaren les in zang, dans en woord.

 
Bij Stars on Stage neemt Annelies de artistieke leiding op zich en maakt er haar werk van om ieder jaar weer alle kids en jongeren te laten stralen als echte sterren op het grote podium.

lucky stiff

Advertisements
1 Comment

One thought on “Organisatie

  1. kiana

    je geeft echt super goed les en je danst ook super goed!!!
    ik bewonder je echt!!!
    xxx

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.