Paasstage Dans & Dansexpressie (Genk)

Dance till the stars come down from the rafters
Dance, Dance, Dance till you drop.

Noteer hiervoor in je agenda: 10, 11 en 12 april (woensdag, donderdag en vrijdag tijdens de eerste week van de paasvakantie)!

Verschillende disciplines zullen worden gegeven door een team van ervaren lesgevers, onder andere Hiphop, Modern, Jazz & Dansexpressie.

Voor dansers die nog meer willen dansen en geen moment zonder dansen kunnen! Schrijf je nu in! 

De stage staat open voor jongeren vanaf 10 jaar tot en met 19 jaar met reeds een achtergrond in dans. De groepen worden opgedeeld in niveaus afhankelijk van leeftijd en danservaring van de deelnemers. Tijdens deze stage worden er workshops gegeven door een team van lesgevers van Stars on Stage in diverse stijlen en disciplines:

Danstechniek

Moderne dans

Jazz

Hiphop

Dansexpressie

Iedere workshop begint met een grondige opwarming om de lenigheid te onderhouden en te verbeteren, dit gevolgd door een reeks techniekoefeningen en een leuke nieuwe choreografie.

Praktisch:

  • Inschrijven: klik hier
  • De stage zal doorgaan op woensdag 10, donderdag 11 en vrijdag 12 april 2019.
  • Prijs: 75€. (Noteer dat de familiekorting niet geldt voor de dansstage). Algemene voorwaarde: van zodra de betaling, ook deze van het voorschot, is overgemaakt is het niet meer mogelijk om kosteloos te annuleren, tenzij geldige reden en op vertoon van een doktersbriefje. In de andere gevallen zijn wij genoodzaakt om het voorschot in te houden.
  • Locatie: Tennisdel Genk (Sledderloweg 98, 3600 Genk)
  • Leeftijd: vanaf 10 jaar t.e.m. 18 jaar
  • Uurrooster: woensdag, donderdag & vrijdag van 9u30 tot 16u.
  • Toonmoment om 15u30 op vrijdag.

Schrijf je snel in, want het aantal plaatsen is gelimiteerd. 

Advertisements

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: